Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Για μία εβδομάδα, ζούσαμε στον πυρετό της μόδας. Με το τέλος, όμως, των shows Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 στη Νέα Υόρκη, επιλέγουμε τις πιο ενδιαφέρουσες κολεξιόν για την επόμενη σεζόν -απευθείας από το Lincoln Center

Alexander Wang
Όλη η φασαρία γύρω από το όνομα του Alex Wang είναι αληθινή και δεν δείχνει σημάδια κόπωσης. Κάθε σεζόν ο ταλαντούχος κύριος Wang καταφέρνει να επαναπροσδιορίζει τους όρους σέξι και σπορ, δημιουργώντας κομψά υβρίδια. Τον ευχαριστούμε!

Duro Olowu
Μια ενδιαφέρουσα και fun διηπειρωτική μείξη. Ο Duro Olowu εμπνέεται από τα πάντα γύρω του και μας εντυπωσιάζει με το αμάλγαμα παγκόσμιων αναφορών, στυλ, υφασμάτων, χρωμάτων και prints.

Diane Von Furstenberg
Τι να πούμε; Η Diane Von Furstenberg δείχνει πάντοτε ρούχα που μας αρέσουν να φοράμε κάθε μέρα: κομψά αλλά άνετα, ιδιαίτερα αλλά φορέσιμα και, φυσικά, με μια δυνατή δόση από prints.

Prabal Gurung
Τα κοψίματα. Τα πολυτελή prints. Το δραματικό μακιγιάζ. Αν και ο Prabal έχει αποδείξει ότι μπορεί να σχεδιάζει εντυπωσιακά φορέματα, αυτή η νέα του κολεξιόν διαθέτει μοντέρνα ντε πιες που ταιριάζουν σε κάθε είδος γυναίκας.

Michael Kors
Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, έμπνευσή του ήταν η Αφρική, και πρόκειται για μια… περιοχή που ο Michael Kors έχει εξερευνήσει στο παρελθόν. Αυτή τη φορά έδειξε συνέπεια και συνάφεια, αναμειγνύοντας animal prints, τεχνικές βαψίματος στο χέρι, καφτάνια και ενδιαφέροντα αξεσουάρ, όπως τσάντες ταχυδρόμου από δέρμα κροκό και σανδάλια μονομάχου που έφταναν σχεδόν μέχρι το γόνατο, με τις χαλαρές αμερικάνικες σπορ γραμμές που τον χαρακτηρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου